-----------------------------------
valy
21 Aug 2008 18:09


-----------------------------------
Da, ar fi o idee cu lacul. Normal ar trebui o rasina anume cum e cea folosita la fibra de sticla care cristalizeaza si e impermeabila, oricum posibilitati de imbunatatire exista. Lacul nu cred ca s-ar exfolia pt ca se imbiba in hartie. Practic se obtine un fel e material compozit chiar daca nu din materiale exotice ca fibra de sticla sau carbon.

Eu am zis-o primul, e patentul meu...TM, Tm, (C). 
Dar totusi ar fi o problema: nu se exfoliaza, dar cel putin lacul asta banal de-l dam pe usa din baie se crapa. Nu se exfoliaza dar se crapa. Impregnat in hartie nu stiu cum se comporta. Cu cristalizarea si cu impermeabilizarea nu e o problema, cred ca orice lac e impermeabil. La cat abur se face in baie parca nu s-a dizolvat lacul de pe use inca.

Dar pana la urma lui Laurentiu ii e frica de materialele astea exotice gen lemn, hatie, etc. zicand ca nu rezista ani. Insa dece sa nu privesti tubul ca un consumabil. Il faci repede, il folosesti bine ca-i usor si-l arunci dupaia. Daca dupa un an-doi se strica mai faci unul mai strasnic...si tot asa. Daca vrei sa-l vinzi pui la loc tubul actual de plastic si gata. Sau poate cel ce il ia vrea tot unul usor, de hartie....
Iccchhh, ce naspa suna "vand telescop de carton..." :?  :?. Dar poti face reengineering la anunt "vand telescop ultralite super stealth"