-----------------------------------
IACOB DUMITRU
03 Iun 2006 14:15


-----------------------------------
Aveti perfecta dreptate.  Din pacate, uneori, din lipsa de inspiratie, s-a mers prea departe cu artificiile specifice analizei matematice. Din acest motiv, foarte multi se incapataneaza sa creada ca mama natura este licentiata in astfel de matematici superioare.  Eu insumi fac parte din aceasta categorie.

Din fericire, rafinamentul divin se manifesta mult mai simplu decat isi inchipuie elitele fizicii teoretice actuale.  Eu nu am facut decat sa descopar legatura intrinseca dintre fizica si geometrie.  Multa lume ma acuza ca fac confuzie intre spatiul trigonometric pur matematic si spatiul real, iar eu nu stiu de cate ori sa le mai spun ca spatiul trigonometric (pur matematic) nu are nici o solutie teoretica.  

Daca simpli cititori s-ar apleca cu mai multa incredere asupra teoriei &#8220;Armonia universului fizic&#8221;, atunci ei ar putea fi beneficiarii celor mai simple (cu putinta) explicatii cu privire la motivatiile comportamentelor naturale. 

Sunt intradevar necesare si cateva ore de studiu intens (cu atat mai mult cu cat am fost nevoit sa apelez la unele artificii matematice destul de inedite), dar eu zic ca merita.  Oricum, le multumesc tuturor celor ce si-au petrecut o parte din timp lecturand articolele mele si dumneavoastra in mod special.