-----------------------------------
Mircea Pteancu
15 Sep 2008 21:28


-----------------------------------
Domnule Gaina
Pe care popor,pe care tara si pe care persoane le numiti Dvs. ,in mod evident peiorativ, ''tigani''?Vecinii mei de la  doua din  casele de peste drum de mine sunt tigani dar, dupa postul Dvs. precedent,mai bine ma abtin de la comparatii, spre binele Dvs.In cei zece ani de cand suntem vecini ,s-au comportat foarte civilizat ,ba mai mult,daca am avut nevoie m-au ajutat fara sa ceara nimic in schimb.Dupa cum  am procedat si eu.
Pretind sa va reformulati postul si sa va abtineti in viitor de la asemenea iesiri.
Orice padure are uscaturi,unele mai multe ca altele.Ca moldovean sovietic nu sunteti in postura de a face bascalie de romani.Daca vreti bascalie, va pot umple cutia postala cu bancuri de profil sau pot sa-mi dau in stamba aici,pe form.Dar are rost ,doar pentru ca m-ati suparat Dvs.?Am avut prieteni moldoveni si inainte iar acum pe acest forum multi altii mi-au castigat respectul si prietenia.
Sa fim oameni, adica sa ne toleram, ba chiar sa ne respectam unii pe altii.Asta ne invata credinta noastra crestina spre deosebire de intoleranta si ura propagata de ateismul bolsevic.Mircea