-----------------------------------
valy
24 Sep 2008 11:52

Re: Fatada la Nihil
-----------------------------------
Un cadou superb de sarbatori, pentru cei dragi! Nu pierdeti ocazia de a lua Nimic la pret promotional!
Cred ca nu costa nimic.

PS: cred ca ideea este buna, cu nimic mai prejos decat magazinele economat ale celui care este. Ar trebui discutat la nivel central, in Guvern chiar, desi ei cred ca deja nu fac nimic de mai mult timp. Dar totusi ar trebui intensificate aceste actiuni, nimic nefiind mai bun pentru un pensionar sau un copil decat nimicuri ca astea, simple in fond dar imens de importante in fapt, mai ales ca la buget nu se simte nimic. ONG-urile ar trebui sa se sesizeze si sa faca o campanie pentru nimic . Ma gandesc ca ar putea fi antrenate cateva vedete care sa defileze pe strada cu nimic pe ele, sau sa faca cateva postere, emisiuni radio tot asa cu nimic pe ele ca sa atraga atentia asupra nimic. Numica mi-a fost mirarea cand s-au consumat atatia pixeli pentru campania cu lasatul de tutun facuta de Raduleasca. Nimic nu este mai important ca renuntatul de tutun dar in acelasi timp nu este cu nimic mai prejos. Dar cum ii stiu buni de nimic cred ca vor avea succes.