-----------------------------------
Kissulescu
29 Oct 2008 19:56

Kissulescu - Amator indragostit de ce este pe cer -
-----------------------------------
Salut, numele meu este andrei am 19 ani, stau intr-o cumuna langa Bucuresti, spre norocul meu stau la casa si am si un loc amenajat unde as putea sa ma asez pe scaun si cu telescopul sa privesc, dar am o probleme nu am telescop cu toate ca sunt indragostit ce ce vad pe cer, intodeauna mi-am dorit sa am ceva cu care sa vad aproape ( telescop )

Dar nu stiam de care, si imi era o teama sa nu cumpar ceva ce urma sa regret, si de aia m-am abtinut, nu stiu ce mi-a venit de 2 zile, citesc de nebun forumul si chiar nu stiu ce sa imi cumpar pentru incepator.
Adica stiu dar vreau si un sfat de la voi.

Acuma am luat salariu am 600 lei in portofel, si o graba sa iau un telescop de 100mm sau ceva de 150mm daca gasesc la 400-500 lei sau sa ma rezum la un binoclu ff bun. repet nu sunt expert de nici un fel dar am o hotarare de aia pana la jupiter ca sa invatz si sa ma uit de nebun pe cer si sa caut... ce e mai luminos si frumos.

Vreau sa va mai zic ca imi place mult detaliul si cei care imi vor da sfaturi despre ce o sa imi cumpar v-as ruga sa  imi dati sfaturi care o sa ma multumeasca, si inca o intrebare off topic: cati ani are cel mai mic astrolog de pe forumul acesta ( sunt curios, la fel de curios sunt si cu ce o sa gasesc cand o sa intru in posesia telescopului, sau poate binoclu. Optez spre telescop voi ce ziceti ? )