-----------------------------------
gsk
01 Noi 2008 11:43


-----------------------------------
dupa publicitate revenim la topic.
aseara am fost la observator. :)

ce pot sa spun. mak-ul m-a impresionat intr-un mod placut. luneta era mai slaba (parerea mea (sic!)) decat telescopul meu. 
am dat de un grup f mare de persoane. peste 20...
majoritatea pusti de liceu, mai mult sau mai putin manelisti, dornici sa se bage in fata, sa vorbeasca tare, sa vorbeasca tampenii, etc

am avut vre-o 2 crize de ras pe fond nervos. una dintre ele: o doamna care il intreba pe un muzeolog (cel cu pleata) - siii..ce se va intampla cand soarele o sa moara? (cu o mimica speriata) - era si cu copilu de mana...sublima imaginea privita din exterior.

imi pare tare rau si voi scrie si in condica de sugestii si reclamatii ca angajatii observatorului nu au vrut sa-mi indrepte telescopul spre nebuloasa Andromeda. bine, au avut aceasta intentie, dar nu am mai apucat, caci nu am mai suportat eu atmosfera si am plecat. 
inca odata sunt impresionat de mak-ul ala. din cate am vazut pe magazinele forumului, nu e f scump e cam 6k euro plus montura..cam cat o masina ieftina. 
in viitorul apropiat cred ca ma bag la un leasing, daca voi avea acceptul asociatiei de locatari sa-l pun pe bloc. :)