-----------------------------------
Tavi F.
07 Noi 2008 13:23


-----------------------------------
Pe topicul Oglinzi termoformate chiar nu mai pot sa scriu nimic, avem guristi si analisti care nu au slefuit niciodata, dar isi fac datoria.
E incredibil&#8230; flacaii din link-ul pe care l-am dat eu, "sigur" au ca motivatie "fascinatia exceptiei" sau "lucrul iesit din comun", ori poate-i  manipuleaza coordonatorul lor  :lol: .  Bineinteles, in tara noastra manelizata, plina de parveniti, exista manifestari de genul asta in alte privinte.
Eu cred ca ei au demarat acel proiect, pur si simplu dintr-o fascinatie si dorinta de a patrunde cit mai mult in profunzimile universului.

Telescoapele astea cu oglinzi mari si subtiri (abordabile de amatori), sint destinate in primul rind a fi folosite la grosismente echipupilare (~DFactorul de claritate al telescoapelor, din care se pot intelege unele lucruri.

Mai voiam sa insir niste recomandari/precautii aplicabile la slefuirea og. mari subtiri, idei exprimate "nu din gura" ci din multa experienta dobindita la oglinzi mai mici (de toate grosimile) dar delimitate in final de difractie. Pe parcursul mesajului m-am gindit sa nu-mi mai pierd timpul.

Bafta!