-----------------------------------
Ella_Kosta
20 Noi 2008 13:13


-----------------------------------
Revin io on topic, cu raspunsul meu personal la intrebare: da, pt mine e un pacat capital daca cineva imi spune ca-s astrolog  :evil:  Pentru mine asta denota incultura persoanei respective, in primul rand, daca vbeste fara sa stie ce inseamna fiecare termen. Si din pacate greseala au facut-o multi. Dar le-am taiat imediat elanul explicandu-le. 

A, si nu vbesc aiurea. Cunosc ambele domenii la fel de bine, desi nu s-ar crede. Inainte sa ma apuc de stiinta, m-am plimbat foarte mult prin parapsihologie si tot ce tine de ea. De ce? Pentru ca erau informatii la indemana la acea vreme (eram pe la inceputul liceului), in schimb nu erau informatii din stiinta. Am renuntat complet la asta cand am observat ca nu iti poti forma o imagine de ansamblu. Nu se pot lega intre ele domeniile, subiectele, temele... Nu pot fi adevarate o suma de "teorii" care se bat cap in cap. Si cum eu rumeg doar rationamente care au o logica, si care prezinta dovezi, am zis ce naiba, toate astea sunt prostii, lumea asta se poate explica altfel. Si-am trecut la stiinta, definitiv, zic io  :oops: