-----------------------------------
Mircea Pteancu
30 Noi 2008 19:41


-----------------------------------
Maestre Dorule
tocmai aici e problema,ca ''dansii'' au rasine pentru polisoare de n-spe tipuri,Gugolz,BVC etc.Eu in Arad mai ''imprumut'' de la drumarii care repara soseaua o bucata de smoala si ,cu asta, am epuizat oferta.
Dar in continuarea firului,Mel a spus ca in trecut a lucrat si el cu smoala /asfalt de drumari,si a obtinut rezultate.A mai dat niste detalii despre cum procedeaza,eu i-am pus intrebari specifice situatiei mele,astept raspuns,va tin la curent.Exista in randurile lui Mel o expresie care revine constant ,si anume ''daca ai un bun contact''...Pare simplu dar nu este,cursele de slefuire nu sunt clar si bine explicate in literatura noastra ATM saraca.Cine se ia numai dupa sursele romanesti nu cred ca obtine ''un bun contact'' deoarece va obtine, cel mai probabil ,o frumoasa hiperbola.Care finisata cum trebuie ar putea servi la unul din acele teribile telescoape fotografice cu oglinda hiperbolica si lentila corector a carui schema originala o am intr-o revista ''l'Astronomie''.Dar ATM-istul mediu altceva isi doreste,eu am patit-o si am fost doar unul din ''botanisti''.Mircea