-----------------------------------
Stanescu Octavian
01 Dec 2008 10:08


-----------------------------------
De vorbit pe tema asta e in vant ,nu ai pentru cine . cati slefuitori sunt ? si cei care sunt cu ceva experienta au metodele lor deja formate am vorbit cu unii si doar aflu cum fac eu le spun cum fac  dar suntem incapatanati fiecre e convins ca metoda lui e buna.
Fara patrate  e o prostie. cine a lucrat isi da seama de ce. santurile patratelor tin si circula rezerva de Cerox.Si cu patrate prea mari apar probleme daca faci curse mai mici ca dim patratului.
Se depune uneori mai ales daca intarziem improspatarea cu Cerox o pelicula fina galbuie lunecoasa ce stopeaza polizarea . a patit cineva?
de bunul contact le spun si eu la cei ce incep slefuiri. nu e usor de obtinut mai ales la sticle suptiri si cu coeficien mare de dilatare. (cu sitalul gros e boerie ) . bunul contact daca initial e prost vine in timp prin erodare mecanica dar cu mult Cerox (marmelada). dar se strica rapid dupa spalare prin racirea sticlei. pentru evitarea incalzirii sticlei cu mana e bine de facut o caseta de poliamida ,textolit in care sticla sa stea liber dar cu joc f mic.