-----------------------------------
stefan
27 Dec 2008 06:47


-----------------------------------
marog, in alta ordine de ideei, nu consider ca ar trebui, ca ar fi normal, logic, moral, etc... sa se puna o astfel de taxa...
ce faceam eu era un strigat de razvratire...sunt tanar si nelinistit, la varsta frustrarilor si razvratirilor...
nu am absolut nimic la adresa ta
poate mi-as fi dorit sa existe oameni ca tine care sa decida lucrurile in privinta asta.

ca o remarca, cred ca partea ilegala ar fi INCASAREA DE VENITURI NEIMPOZITATE, tradus prin ciuda primariei ca s-ar putea ca cineva sa ceara bani pentru treaba asta...

sincer, nu cred ca vreun organ...al legii stie ceva despre taxa asta. zic asta pentru ca nu am vazut niciodata pe cineva cu telescopul pe strada, si ma indoiesc ca acel organ sa fi vazut mai multi decat mine
din punctul meu de vedere nu cred ca doritori participanti IYA2009 sa aiba vreo problema in privinta asta...dar bine de retinut, nu se stie niciodata, traim in romania.
numai bine&cer senin

PS: in privinta iesirilor neinsotit, nu e cea mai buna idee, s-ar putea sa va intoarceti fara jucarie si machiat acasa...
PS2:de amenzi nu am nevoie, dar daca ai vreuna pentru ca ai iesit cu telescopul in spatiul public, trebuie sa o vad :) 

sa nu ma inteleaga cieva gresit si sa se simta ofensat de masjul meu, imi cer scuze