-----------------------------------
tatuci
07 Ian 2009 18:57


-----------------------------------
Am mai citit pe aici si pe masura ca am mai aflat cate ceva mi s-a conturat ideea despre ce imi doresc mai exact.

@vali: ai mare dreptate in cee ce priveste fotografia planetara imi ingusteaza mult posibilitatie. Am vazut ca astrofotografia deep space (nebuloase & stuff) este mai flexibila si sunt slabe snasele sa ma plictisesc de ea.

ca aparat am un ikon d200 cu obiectiv 55-200 si 18-55 ambele cu stabilizator, o colectie variata de filtre iar restul acesoriilor nu cred ca sunt relevante aici (bliz-uri sb-800, grip, trepieduri, stative...).

@Laurentiu: avand in vedere timpul liber f redus m-am plictisit de ce imi putea oferi orasul pt fotografiere, am trecut in spectrul infrarosu, am experimentat cu tot felul de filtre iar acum mi-au facut stelele cu ochiu, plus o fascinatie mai vechede a mea pentru spatiu.

pentru moment pot investi sproximativ 800 de euro in aparatura (in cel mai bun caz sa urc in 1000), fiind pregatit pentru investitii ulterioare in accesorii.

Cum am citit in repetate randuri pe forum nu ma grabesc sa incep in forta dar mi-ar place sa incepu cu o platforma de calitate pe care sa pot construii pe masura ce imi cresc pretentiile si cunostintele.