-----------------------------------
mihail iulian
22 Ian 2009 14:42


-----------------------------------
@HORATIUS,
va multumesc pt informatiile trimise,nu am vrut deloc sa fiu sarcastic cu dvs.Va apreciez foarte mult pt capitolul "educatie"si astept si noile postari, dupa cum ati promis recent.
Am un fix cu marca "made in china" dar am vazut pe un site englezesc ca doua produse pe care si dvs le aduceti in Romania sint,acolo,considerate de top (cel mai bun,cel mai bine vindut,etc)
Deci atit Star-ul cit si Celestronul sint pe treaba!( hi-hi-hi,cum ar spune ala de la GURA PRESEI) :lol: 

@Dragos,
iti multumesc si tzie pt toate sfaturile.Intre timp am gasit pe "undeva" un singur cuvint postat de tine:TAKAHASHY.Am banuit ce-i.
Am gasit site-ul lor pt Europa,iar acolo reteaua lor de dealeri.Mai mult,intrind pe site-urile acestora am gasit si celellate marci pe care le comercializa.Ce chestie pe un site englezesc de astronomie erau de vinzare si casute din lemn pt pasarele.
Deoarece ma intereseaza un Newton reflector m-am zgiit si la celelalte marci.
Datorita discutiilor de aici mi-a atras atentia Orionul (propus de tine) si MEADE BRESSER.Cel din urma datorita accesoriilor atit de apreciate aici.

@Laurentiu,
multumesc mult inca o data. :oops: 

Am "vizitat urmatoarele site-uri:
- www.takahashi-europe.com
- www.green-witch.com
- www.widescreen-centre.com.uk