-----------------------------------
mihail iulian
23 Ian 2009 12:04


-----------------------------------
La-nceput ma plingeam de lipsa  informatiilor,acum...aici,problema este ca trebuie sa discerni in galaxiile de iinformatii.
(ma repet,sorry)
Cedetze-ma este teribil de greu.
Am vazut ca se pune un mare accent pe cunostinte vaste de optica.Trebuie ca ...daca conduc un Ferrari,sa-i stiu neaparat interiorul mecanic ???.N-asi zice ca nu sint mobilat intelectual,insa nu prea mai am chef sa ma pun si pe studiul opticii.
Revin,"sapind"in forum,am observat ca cei care vor performanta,neavind sumele necesare isi constriuesc telescoapele.Se pare ca asa fac oarece economii iar rezultatele sint spectaculoase.Nu-mi pot permite nici asta acum,poate la anul.
Am vazut pe toate site-urile de dincolo,telescoapele "made in China"(Sky-iul si Celestron-ul )puse in primele rinduri.In UK doua dintre ele erau catalogate ca cele mai bine vindute produse.
Inteleg ca se prea poate sa fie un compromis mai mult decit acceptabil.
Ca este posibil sa fie un raport pret calitate foarte bun.
.Asa este ?Va rog sa-mi trimiteti o analiza mai fina asupra calititatii celor dua telescoape chinezesti,indefinitiv cit din  este facut in China si ce in restul Europei sau State ?
Multumesc frumos!
...Skywatcher receptie !  :roll: 
(te rog trimite-mi daca vrei,ceva mai mult decit observatiile pertinenete ale antrepenorului firmei,mi-ar placea ceva din parerea ta,a omului care iubeste telescoapele.)