-----------------------------------
Doru Dragan
23 Ian 2009 17:23


-----------------------------------
Cand cineva iti spune ceva ... poate nu stie ce spune :? dar daca mai multi iti spun acelasi lucru ... asta ar cam trebui sa-ti dea de gandit :( Eu nu am fost niciodata intr-o fabrica de sticla (trasa sau impinsa :)). Tot ceea ce stiu este din ce am citit sau am vazut la TV sau pe internet. Dar uite ca stelian din Piatra Neamt a fost, a vazut si se pare ca a si priceput :) Si eu am gandit exact la fel ca dragos.n atunci cand am auzit ca l-ai pus pe un sticlar sa-ti toarne un blank desi omul ti-a spus clar ca nu tine. Eforturi, materiale, timp, bani pierduti. E foarte bine ca te preocupa (obsedeaza) ceva dar e inadmisibil s-o iei de la zero atunci cand in lumea asta s-a acumulat ceva cunoastere. Si mai ales nu e in regula daca vrei sa irosesti resursele altora pentru obsesiile tale. Toata lumea a vazut cam ce propuneri ai avut tu despre turnarea unui blank. Abia dupa aia ne-ai spus despre fabrica de sticla. Faptul ca-i cunosti pe cei de acolo e bine dar ai multa grija sa nu risipesti in vant un credit (avantaj) pe care il ai. Si eu am vazut filmuletul de pe YouTube despre "mirror casting". Foarte interesant. Am incercat sa mai gasesc asa ceva. IOC. Baietii aia care au postat filmuletul sunt printre putinii din lumea asta care fac asa ceva, se filmeaza si mai si posteaza :) Aia (din cate am inteles eu) sunt niste americani "scrantiti" care au acces la tehnologie, materii prime si bani.