-----------------------------------
mcuzic2002
24 Ian 2009 20:47

schimb netbook pt. telescop
-----------------------------------
Salutare,in urma cu 2-3 luni mi-am luat un Acer Aspire One in ideea de al folosi cind sunt departe de casa,fiind f. usor(are numai 1 kg !!!).E incredibil de usor si compact,diagonala ecranului e de numai 8,9"...cind il purtati in rucsac sau ghiozdan nici nu il simti,il poti duce cu tine peste tot,spre deosebire de "caramizile" cu diagonala de 15,4"...l-am folosit f. putin,n-are nici o zgarietura,nici un defect,practic e nou in cutie...acumulatorul tine un pic peste 2 ore,si se incarca f. repede,aprox. jumatate de ora...Cred ca laptopul e bun si pt autoguiding,sau poate fi folosit cind faci observatzii,daca n-ai chef sa cari dupa tine citeva atlase stelare...as vrea sa il dau la schimb pt. un telescop,preferabil o luneta ED: Skywatcher ED 80mm,Scopos sau W.Optics de 66mm etc....ma astept ca telescopul sa fie in stare f. buna,fara defecte optice sau mecanice...nu exclud din start nici o oferta,lasati-mi un PM cu ce aveti si poate ajungem la o intelegere :wink: ....
 PS...daca vrea sa-l cumpere cineva,pretul e de 1000 RON,usor negociabil.Numai bine :D