-----------------------------------
Mircea Pteancu
14 Feb 2009 17:13


-----------------------------------
TaviF
inteleg ca esti suparat dar vreau sa te asigur de stima pe care ti-o port pentru realizarile tale.Am citit intotdeauna cu atentie si interes postarile tale.Daca asta conteaza pentru tine,te rog sa intervii si in viitor ori de cate ori consideri necesar,in nici un caz sa nu te retragi.In rest ,''latino party'',asa suntem noi romanii,singura cale de progres este aceea de a pastra legatura, de a interactiona,de a invata respectul fata de noi insine si care se manifesta prin respectul fata de ceilalti.De aceea-i chem pe toti membrii acestui forum la respectarea regulii de mai jos ,regula care in unele companii multinationale a fost integrata in ''Politica IT'':

NU SCRIETI EMAILURI CAND SUNTETI SUB IMPERIUL UNOR EMOTII PUTERNICE!LASATI SA TREACA TIMP SUFICIENT PENTRU A PUTEA RASPUNDE POLITICOS,RATIONAL!

Referitor la cele afirmate,nu prea inteleg nici eu continua denigrare la care sunt supuse unele instrumente mici, mai ales reflectorul de 3 inch.Eu am un asemenea telescop ''Optus'' 76mm F/9 ,singurul meu telescop comercial,caruia-i fac niste modificari mecanice ce-i drept, dar de care sunt,per ansamblu,multumit.Tocmai pentru ca este F/9,probabil.Mircea