-----------------------------------
Doru Dragan
14 Feb 2009 17:55


-----------------------------------
Si eu sunt un admirator al celor care au o pasiune si chiar fac ceva. Poate (mai ales) pentru ca stiu ca eu insumi fac prea putin :( Sunt de acord ca pe un forum (in general in relatiile dintre oameni) trebuie sa existe respect pentru celalalt si o abordare rationala. Cand vine vorba despre "politete" atunci lucrurile devin ambigue :? Care sunt limitele? Am avut norocul sa fiu in preajma unor oameni cu pricepere si putere de munca, i-am ajutat si eu cum am putut dar cea mai mare parte le-a revenit lor. Realizarile in cei aproape 30 de ani care au trecut au fost destul de mari, s-a ajuns la un nivel de performanta in optica pe care nu-l visam. Atunci cand vorbim despre astea, vorbim cu pasiune si incercam sa transmitem informatie, incercam sa transmitem ca se poate mai mult, mult mai mult. Nu am folosit niciodata cuvinte injurioase, nu am insultat si cred ca am fost destul de civilizat doar ca am incercat sa combat autosuficienta, incercarea unor oameni dotati care incerca se ne convinga (si sa se convinga) ca au ajuns sus, suficient de sus. Tot ce vreau sa transmit este mai exista o poteca care duce un pic si mai sus, poteca e accesibila chiar cu echipamente de amator si m-as bucura s-o urcam impreuna :)