-----------------------------------
mafalda
21 Feb 2009 14:48


-----------------------------------
"" Si tu ai dreptate, in felul tau "" vorba rabinului.
Daca si maimutzele ar sti ce stiu oamenii..., dar odata au zis ca maimuta fara par e o conspiratie ..."
Daca si romanii ar sti ce stiu altii...
Cine nu crede, sa doarma linistit...
Cine simte "morcovu", se pune pe "alergat"...sa nu ajunga odata inauntru la zoo...
Oricat ar acuza unii ca nu l-i se dau si lor toate inventiile lumii, asa de`a moaca, comunismul nu va mai revenii in vecii vecilor. Niciodata teroristii nu vor mai pune mana pe stiinta si nu vor mai ameninta lumea, nu vor mai fi executati invatatorii, intelectualii, asa cum au facut dupa 1917 si 1945.
Odata asa s-a intamplat cu savantii :  " Spune tot, ba banditule, ca te omor".  Si au fost multi omorati.
""Unde-s multi, numai puterea creste, 
D`aia gandirea nu sporeste...""
Se misca lumea, Ioane...antigravitational.
Majoritatea corpurilor ceresti se misca si se rotesc datorita unor "motoare" interne plasmatice antigravitationale. D`aia "spatiul" este "curb".
Exceptie fac "gaurile negre", cometele, asteroizii. . 
Ceea ce natura a putut face, au reusit si cativa oameni mai deosebiti. Sa-i protejam pe ei si civilizatia. Printre ei sunt si cativa romani, cinste lor.
----Eu cred ca FIZICIAN este numai Dumnezeu...Noi astialalti suntem doar niste credinciosi sau necredinciosi, fie ca avem sau nu diploma, sau suntem platiti de guvernanti cu banii luati de la popor cu zero, cu 1000 lei sau 50.000 $.