-----------------------------------
jupiter2009
03 Mar 2009 09:25


-----------------------------------
Domne, bine ca dumneavoastra ati aflat cumva, ca eu eram in ceata de tot. Marele meu noroc a fost ca am vazut prin 2005-2006 un articol in care unu' spunea ca se propune 2009 (eu citisem 2008) anul astronomiei. Am cautat pe net cateva lucruri si am afla ca la sfarsitul lui 2007 fusese in sfarsit aprobat. Daca nu citeam revista aia habar n-aveam, ca de aflat n-aveam de unde decat de aici, de pe net din greseala sau au aparut acum si la mine in facultate. Asta se cheama informare in Romania. Baietii de la stiri au treaba sa dea tata omorat de fiu, fiu omorat de tata, mama violata de fiica, fiica violata de tata, sau pe nikita si naomi, si te mai intrebi de unde atatea pareri proaste ale batranilor despre generatia actuala. Sau dau negri, tzigani, homosexuali, transsexuali, tot felul nde categorii speciale, care ar trebui popularizate prin diverse programe, in schimb ei apar in aceeasi "oala" cu gunoaiele tarii. Deci cum sa mai aiba lumea o parere cat de cat acceptabila despre ei? Trist, nu?