-----------------------------------
Thrakian
13 Mar 2009 00:10


-----------------------------------
Sa nu iti faci impresia ca noi am fi ''inchizitia''si tu ''Galileo Galilei''doar ca unii dintre noi cu o oarecare documentare in domeniu nu poate, sau nu vrea sa accepte asemenea teorii.

Iar faci presupuneri prezumțioase despre mine. În pasajul în care spui unii dintre noi cu o oarecare documentare în domeniu... Probabil că îi cunoști personal pe toți cei cu care m-am contrazis, probabil că ai oarecare (oare care?) documentare în domeniu (oare care?), probabil că ai citit topicul cu pricina și probabil că mă cunoști personal și pe mine din momentul în care intri pe forum exclusiv pentru a face observații mocca.


Eu cred ca mai bine ai face ceva practic.Degeaba ai impresia ''ca ai dreptate'' daca nu poti sa demonstrezi cum nu o sa poata sa demonstreze nici ceilalti de pe la teorii alternative.

E clar că am greșit mai sus când am presupus că știi despre ce vorbești (că ai fi citit topicul pe care am scris și eu ceva aici). 
Și e clar că nu am greșit  când am presupus că ești un soldat în căutare de armată...

Să demonstreze ce? Cine? Și mai ales cui - ție?!  :shock: 
Numerele de la loto de duminica viitoare nu le știi cumva? 

Fii bun, dar, și fă-ne o favoare amândorura renunțând la acest topic. Ne putem vedea pe altele și ne putem vedea de altele...

Mulțumesc.