-----------------------------------
Thrakian
13 Mar 2009 01:23


-----------------------------------
Nu am nimic cu tine ptr ca nu te cunosc si personal nu cunosc pe nimeni de pe forum.

Povestea a plecat de la faptul ca nu agreez persoanele care isi racesc gura degeaba,persoane care cred ca pot schimba stiinta si legile fizici pe care le stim cu toti.
In schimb imi plac persoanele care fac si ceva practic cu toate ca au multa teorie in cap.Te invit sa iti prezinti teoriile pe care le susti facand experimente sa ne convingi si pe noi ca ai dreptate.

Apropo tu ce fel de afirmati faci? ,daca ale mele sunt moca

Nu înțeleg de ce pe acest topic de introducere și/sau bun venit ajungem să avem astfel de discuții... Tu poți înțelege cum de s-a ajuns la tonul ăsta de Miliție?

UNDE AM SPUS/SCRIS EU CĂ VREAU SĂ SCHIMB LEGILE FIZICII sau orice alte aiureli ce te bântuie?
Nu poți să înțelegi textul scris de un om dacă nu îl citești. În întregime.
Nu am chef de făcut războaie cu armate virtuale sau adepți ai contrazicerii sterpe. 
Nu îmi place stilul tău în care ba dai sfaturi, ba mă inviți la prezentarea unor teorii, ba ești total nepoliticos când spui că scriu baliverne (deși este evident că ai nimerit pe acest topic aiurea) sau când pui vorbe în gura mea... Vorbe ce nu îmi aparțin.

Acum te rog mult, încă o dată, renunță la a scrie pe acest topic. 
Un pic de politețe... Promit reciprocitate - nu am să intru niciodată pe topicul tău de prezentare...

Mulțumesc.

PS Pentru afirmația ta hazardată cu balivernele, evident că îmi datorezi scuze. Nu am pomenit ca aici să fie tolerată insulta. Scuzele poți să mi le prezinți pe topicul tău de prezentare.