-----------------------------------
MBaky S
13 Mar 2009 21:17


-----------------------------------
Aha, dumneavoastra erati cel din spatele identitatii SARM pe site :?:  :shock: . Treaba e ca sarm ar trebui sa ii respecte si pe ceilalti, sa nu fie aroganta, cand vine vorba de actiuni cu acelasi specific (scoli de vara, observatii urbane si in afara oraselor etc) pe care le organizeaza si alte asociatii de astronomi... si mai ales cand se vorbeste de unitate si chestii din astea, care mie mi se par ca de acum suna a limba de lemn. 

Apropo,  bune pozele de pe skyphotographers, nu stiam de asta, dar am vazut pe google unele cu voi si sigla sarm.

Si nu vad unde e aruncat cu noroi aici... am ajuns pe site in cautarea unor informatii despre scolile de vara de astronomie, si am ramas uimit sa vad cele scrise in primul post... oare ceilalti organizatori stiu despre faptul ca sarm ii considera in pozitia sa oficiala, inexistenti :?: daca e vorba sa fim cinstiti, sa recunoastem si ce fac ceilalti, sa nu foloseasca diminutive la adresa altora si augmentative la adresa propriilor activitati... cel putin eu fiind neafiliat, asa vad lucrurile... cu alte cuvinte, cred ca pentru a fi respectat de o comunitate (astronomica in cazul de aici), trebuie sa ii respecti la randul tau pe cei care alcatuiesc comunitatea  :!: