-----------------------------------
Doru Dragan
15 Mar 2009 20:22


-----------------------------------
Am mai spus asta si pe un alt topic, un topic pe care Mircea Pteancu incerca sa faca o intermediere intre astronomy.ro si cineva de la Iasi (Vaslui?). Ideea e ca la momentul asta astronomy.ro a devenit cea mai larga platforma de comunicatie in limba romana pentru astronomii amatori (na, ca am dat si eu in boala laudatului :)). Site-ul are o gramada de facilitati inclusiv posibilitatea deschiderii unui blog pe o tema aleasa de utilizator. Alex Conu a participat pe acest forum pana cand la un moment dat s-a suparat, si-a luat jucariile si a plecat :). Acuma, ne-am trezit in plina desfasurare a AIA ca trebuie bagat in seama si acest forum si ca trebuie coordonata activitatea. S-o fi uitat cineva in stanga in josul paginii si a vazut un contor care se apropie ingrijorator de cifra 900 :roll: Sigur ca trebuie sa colaboram, sigur ca trebuie sa fim uniti dar asta se poate intampla doar in conditii de coordonare nu de subordonare. Pentru asta e necesar ca fiecare sa recunoasca meritele celuilalt si sa lasam gogosile umflate pentru gem sau zahar vanilat :)