-----------------------------------
dragos.n
21 Mar 2009 13:01


-----------------------------------
Discutiile astea despre ''ciolan'' ma fac sa ma intreb daca suntem in 2009 sau in martie 1989. Doar in acea epoca munca de pomana era obligatorie. Si de cele mai multe ori era de pomana si la propriu si la figurat.

Cred ca fiecare actiune umana necesita un efort, efort care consuma energie, energie care costa, si depinde de fiecare daca vrea sau POATE sa il faca cu titlu gratuit sau nu. Si reclama este cel mai bun mod de a face lucrurile accesibile multor oameni, fara sa le percepi o taxa. Nu stiu ce e asa greu de inteles. Si pe orice meridian si in orice epoca, nu se poate face dezvoltare fara munca=bani si resurse=bani.

Eu ii invit pe cei care au obsesia CIOLANULUI sa se duca luni la servici si sa declare ca de acum incolo nu mai vor sa fie platiti pentru munca pe care o fac.

Cat despre inscrierea pe liste la anumite actiuni, din cate stiu este benevola. Tot la fel, adica benevola, nu obligatorie, ar trebuii sa fie si inscrierea intr-un centru cu pretentii de coordonare nationala. Nu este nimic rau intr-o COLABORARE nationala, dar pentru coordonare era nevoie ca respectivul coordonator sa se trezeasca mai devreme. Mult.