-----------------------------------
zoth
21 Mar 2009 19:55


-----------------------------------
Mesajul lui zoth (fost zircon ) mi s-a parut cam deplasat 
Bine Doru, am sa incerc sa-mi explic reactia.
Cine vrea sa inteleaga bine, cine nu, la fel.
In contextul in care pe acest fir de discutii lumea isi dadea coate care mai de care sa iasa in fata drept coordonator si/sau initiator national al acestei actiuni, apare si mesajul lui Mircea ... tardiv, oarecum inflamant si acoperit de penibil. Scuzati, asa l-am simtit eu.
De ce acoperit de penibil?
Pentru ca niciodata nu m-am impacat cu acest import de credibilitate la care apeleaza unii invocand tot felul de personaje "de afara" si care vai, nici macar nu canta aceiasi partitura, fiecare unge in aceasta functie pe altcineva, dupa bunul plac, asa cum se intelege din discutia de mai sus.
Nu indemn la izolare dar oare trebuie sa sarutam toti condurii intalniti in cale pentru ca cineva "important" sa ne bage in seama?
Pentru a se absolvi de orgoliul adus in discutie, Mircea spune ca pentru el nu este esential aspectul acestei numiri.
Pentru mine nici atat, nu sunt inregimentat in nici o organizatie sau asociatie, tot ce fac in legatura cu astronomia, fie putin sau mult, este doar pasiune, si o fac numai pentru ochiul, mintea si inima mea.
Cat priveste afirmatia:
continuati aceasta parada a prostiei si nesimtirii
Nu ai decat sa ramai cu ea, cu toate ca eu o regret...