-----------------------------------
Catalin Beldea
25 Mar 2009 20:11

trepiedul buclucas
-----------------------------------
Stimate domn,

Sau doamna, pentru ca nu imi dau seama dupa nick-name-ul pe care-l folositi.

1. Un trepied este un trepied. La ce il folosim, dupa ce il avem pus in curte, putem decide singuri, in functie de necesitati.
2. Ceea ce vedeti in poza nu este un trepied de teodolit. 
3. Cine vrea sa-l vada e liber sa-mi scrie si sa-mi faca o vizita. Ii garantez ca se poate sui si sta pe el cit doreste, pentru a se convinge ca tine 100 de kile. Eu v-am dat exemplul meu de 40 de kg de echipament, nu recomand nimanui sa puna 100 de kg pe el. Asta nu inseamna ca nu poate tine 100 de kilograme! 
4. Am un binoclu militar. Oare il pot folosi la observatii astronomice? Sau nu-mi da voie manualul de utilizare?

Stiu ca nu ati avut intentii ascunse atunci cind ati facut acest comentariu, dar as fi apreciat daca v-ati fi semnat cu nume si prenume.

Domnule Doru Dragan,

Trepiedul pe care l-am propus spre vinzare nu este cel din imaginea de pe ebay. Nici pe departe. Uitati-va, va rog, atent la forma picioarelor. 
Daca tineti neaparat, va pot spune care a fost destinatia lui initiala, daca imi dati adresa de email. Stiu ca aveti simtul umorului si ca veti aprecia in consecinta raspunsul...

Catalin Beldea