-----------------------------------
stefan
26 Mar 2009 12:14


-----------------------------------
La mine la &#8221;paranghelia stelara&#8221; (star party) cred ca o sa fie buluc, sper sa fac fata, si sa nu ma fac de ras...
Asta pentru ca am pus afise in locuri cheie. Ieri am fost in liceul Lazar, si directoarea m-a primit cordial, nici macar nu a trebui sa lipesc eu afisele, a trimis copii. Tot ieri, am primit doua mass-uri pe yahoo messenger de la doi prieteni cu evenimentul meu promovat pe metropotam.ro. Deci nu cred ca o sa fie lipsa de clienti.

Daca ma intreaba cineva de distante pana la nustiuce corp ceresc, as putea zice orice :D, dar nu e cel mai frumos lucru pe care-l pot face...poate se ambitioneaza omu si cauta acasa, si a doua zi vine si-mi da o cheie pe lentila de la telescop :D .In scopul asta o sa ma inarmez bine cu cunostiinte macar pentru obiectele pe care o sa le arat oamenilor. Desi, din experienta mea, lumea se uita, si nu prea intreaba, doar asculta ce mai povestesc eu.

Pot spune ca lucrurile merg bine, si...da, &#8221;pace intre boboare!&#8221;
Mai astept niste materiale de la cei de l-a SARM, care s-au oferit sa ma sustina. Am sa fac rost si de un tricou, pentru a avea un aer mai &#8221;oficial&#8221;.

Mai ramane problema cerului, si cu ocazia asta rog toti americanii nativi sa nu faca nici un dans al ploii pe teritoriul tarii, cu atat mai putin in bucuresti. Mai mult de atat nu pot face, dar la ora respectiva o sa ma aflu la locul faptei, sa trimit oamenii acasa, si sa le spun ca natura nu e de partea noastra in seara respectiva, poate maine :D 

Multa bafta si celorlalti participanti!