-----------------------------------
Mosu'
06 Apr 2009 12:30

Tot post mortem, 05.04.2009
-----------------------------------
Duminica, 5 aprilie, Ziua Soarelui, am incalecat pe-un scaun al masinii si s-a nimerit sa fie chiar cel al soferului! Si asa am ajuns la o noua observare a Soarelui la care am avut ca audienta cca 30 de colegi, parinti si elevi de la sc. 30 si Sc. Valea Stanciului, din JUDET! asta si datorita colegei de fizica, interesata de a arata elevilor ceva in plus! 
Pe la ora 13, cu regret, ne-am despartit de Soare si presupun ca toti am facut ceea ce am recomandat, o masa buna si apoi fuga pe net sa vedem ce transmit live telescoapele de oriunde. Si sunt aproape sigur de asta deoarece tot eram redirectionati din cauza numarului mare de solicitari.
Desi renuntasem din cauza unor probleme personale la observatiile de seara, am reusit macar sa-mi conving familia, cu ultimele puteri, sa se uite la Saturn si la Luna.
Si apoi am trait fericit pana ...... dimineata, cand a inceput din pacate o saptamana de foc ce va fi urmata de alta si mai si, s.a.m.d.
Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa! 
Foto pe blog si pe forum, dar putintica rabdare, mai am de recuperat ziua de vineri si pun selectia intreaga.
Felicitari si colegilor cu mai multa sau mai putina experienta dar care au realizat ce si-au propus!