-----------------------------------
Mosu'
08 Apr 2009 12:13

Centralizare participanti
-----------------------------------
Da, ca si la vecini, dupa numararea voturilor, a reiesit un numar total de cca 500 de participanti fata de cei 100 prevazuti initial, dintre care aproximativ 60 au fost adulti, fara a ma include pe mine! Diferenta a fost ca nu au fost fraude!
O eroare de 10% mi se pare rezonabila dar apreciez ca nu a fost in sens negativ, unii parinti cu copii mici  nu au semnat .
Nu e rau pentru o actiune solo, desi asta nu e ceva de lauda nici pentru mine nici pentru persoanele/personalitatile ce puteau oferi ajutor. Dar era becalie pe fir si in plus meciuri, pescuit, legatul viei si golirea beciului, multe actiuni terestre fata de a caror influenta geostationara nu am decat mijloacele mele modeste de actiune. Si, mediatizat real prin scoli, desi vizibilitatea afisului nu a fost fB in toate, prin site-urile astronomy.ro, Sarm, IYa2009, ISJ Dolj(profesori fizica si eurointegrare) dar mai ales prin radiosant si telegarla, am reusit ceva ce cred ca e mai bine decat deloc dar mai rau decat as fi vrut sa fie.
Cum si cand voi reusi sa termin albumul nu stiu, dar il voi posta pe net imediat ce va fi gata!