-----------------------------------
Doru Dragan
23 Iul 2006 10:43


-----------------------------------
Mai zircon si mai florin1982, sunteti razbunati. Sunt luat in balon de o eleva de liceu din Roman. Am auzit eu ca astea de la Roman sunt periculoase :). D-nilor, Dumitru si Cavasi, din acest moment va rog sa fiti cu mult mai multa bagare de seama ce spuneti ...
Mai obraznicatura mica, asa vorbesti tu cu oamenii batrani. Multifractal, ekpyrotic, quintesenta, toroidal? Asa cuvinte urate va invata pe voi la scoala? Sa nu mai spun de cantorian, Friedmann, Robertson. Ia te rog ... Eu credeam ca voi acolo stati cuminti si beti, fumati si vorbiti despre fotbal si marile noastre vedete Adi Copilul Pitic si Guta Fata de Maimuta :D (Sper ca stii de gluma, nu ca altii ...)
Lasand la o parte gluma (vorba vine) eu sunt absolvent de facultate de matematica (am incercat sa ascund asta cat am putut). E drept c-am chiulit cam mult de la ore dar la lectia despre metrica eram acolo, in spatele salii (flirtam cu o colega). Deci stiu ca nu este tot aia cu metrul de croitorie (chit ca o oarecare legatura exista). Cat despre tabla, prin incalzire devine plastica, nu elastica. Modelul inflationist nu e chiar "o carpeala", ramane totusi cel mai larg acceptat model. Singura intrebare care persista este geometria (sau ca sa fiu si mai exact, topologia) universului. E locul unde intervine discutia despre materia si energia intunecata.
Daca vrei sa asculti sfatul unui om batran, nu mai citi asa de mult. De obicei dau tinerilor sfatul contrar dar in cazul tau, e o exceptie. Mai iesi si tu pe la strand, discoteca, excursii etc. Iti urez si eu bun venit in acest forum si ia-ma mai usor ca am cam ruginit :D