-----------------------------------
Mike60
23 Apr 2009 08:12


-----------------------------------
Luneta sau altceva de dimensiuni mari nu cumpar.

Neprimind nici un raspuns pana ieri la 16:30 referitor la intrebarea ce sa-mi iau am fost ieri si l-am luat impreuna cu un dispozitiv de fixare.
Stiu ca lumina scade foarte mult dar pe timp de zi voi incerca. Am facut ieri proba cu ce am achizitionat. Am luat monoclul cu zoom pentru a nu plange mai tarziu ca nu am asa ceva. Seara pe la ora 18:00 eram pe balcon cu dispozitivul. Am aflat de pe acest forum si inclusiv de la magazin ca va tremura. Este adevarat. Fixarea lui va fi pe perete. Proba facuta cu un Casio Z750. Se potriveste de minune obiectivul camerei la ocularul monoclului. Mai departe voi face o proba cu un webcam. Am una montata deja si voi incerca cu ea. Este un Asus de 2m-pixeli. Are obiectivul cam mare si nu va intra in ocular. Nici nu stiu daca as putea sa fac un adaptor. Voi cauta un webcam cu obiectivul destul de mic si care sa intre in ocular. 
Daca am gresit ceva stept  :oops:   
Pacat ca nu pot sa pun aparatul foto Casio pe webcam. Chiar daca dupa un timp se va strica. Este vechi.
Mihai

In attach camera Asus

" octopus "  am auzit si eu ca se vede Dunarea - nu marea. Nu am avut ocazia asta.