-----------------------------------
KLK
24 Apr 2009 21:55


-----------------------------------
De retinut si ideea cu cartonul si aracetul. Mai demult am acoperit o bucata de polistiren decupata in forma corpului unei nave cu foite de ziar inmuiate in aracet in mai multe staturi. apoi am slefuit, chituit, vopsit (metoda luata dintr-o veche carte de modelizm naval). Deja doar cu straturile de ziare lipite si slefuite capatase duritatea lemnului. Dar as vrea sa le fac din cauciuc, momentan doar ma voi documenta,apoi cand timpul liber imi va permite si o sa stang materialele necesare o sa incerc sa le fac. Daca turnarea imi va reusi voi putea apoi sa le fac si cu sistem de prindere: sa imi iasa ca niste cilindrii de catva cm inaltime cu un capat astupat, voi taia partial cilindrul lasand un inel care sa intre pe fiecare tub legat de capatul astupat (care va fi capacul) printr-o limba de cauciuc. Nu stiu daca m-am facut inteles, dar am vazut niste capace (originalele) la un binoclu al unui prieten care asa aratau, inelul de prindere scos de pe tub sta paralel cu capacul prins printr-o limba .