-----------------------------------
Mike60
26 Apr 2009 19:24

Monoclu - continuare
-----------------------------------
OK.
Avand si un binoclu vezi attach am incercat sa montez pe balcon pentru a face poze muntilor ( cand se vad ) si un monoclu. Monoclul este Alcor nu este din plastic, este destul de greu pentru dimensiunea lui. Am luat si un suport pentru a le fixa impreuna. Chiar si la zoom-ul minim al binoclului imaginea tot tremura uitandu-ma prin aparatul foto. Este un stift de aparat. L-am imprumutat pentru ca are posibilitatea de WebCam, Video-Out cu zoom live, alimentare externa. Am tras fir ecranat, alimentare 3.3V pana pe balcon. Am o gaura prevazuta in perete pentru asa ceva. Nu am putut sa focalizez mai nimic. Cum miscam monoclul fugea imaginea. Suportul dupa cum se vede din poza nu este cine stie ce dar ar fi trebuit sa-si faca treaba. Sa nu se miste componetele fixate pe el independent una fata de cealalta. Dupa toate probele astea am incercat sa vad ceva cu ochiul liber prin monoclu. Se vede bine zic eu dar nu pot sa dovedesc unor persoane ce vad eu prin el. Sorry. La zoom-ul maxim imaginea nu mai este stabila din cauza mea  :D . Bine ca am facut aceasta proba - doream sa cumpar un dispozitiv electric pentru a fixa acest ansamblu si a baleia orizontul - inainte sa mai bag banii in altceva.
Tot ce este negru la dispozitivul de fixare este original. Restul ce am avut prin casa.
Toate probele facute au fost pe Video-Out rezolutie 320x240  :( . Nu am facut inca probe ca fotografii. Avand 6MP poate iese ceva.