-----------------------------------
betelgeuse
03 Mai 2009 16:39


-----------------------------------
Stimate domnule Mircea, sigur nu ne cearta baietii aia ca le poluam topicul cu politica? Eu am cam prins de frica de aceea ma abtin. O fi democratie, dar ca sa ne putem bucura de ea, e nevoie  de putina carte  si respect, daca nu pentru propria persoana, macar pentru cei din jur. Si spuneti ca v-am distrat? O, da, ce ma bucur! In lumea asta incrancenata, greu gasesti pe cineva care sa te faca sa zambesti. Multumesc! Ma onorati. Da sigur nu-i vorba de cinematograful de acasa? Am auzit ca ala se chiama home-cinema si ca poate rula doar ce-i bagi in el. Mai sa fie! Ce-a ajuns tehnica asta! Si spuneti asa: pui dvd cu Shachespeare si apare ciociolina! Na ca iar o dam in politica! Da' cu muzeele... vai cu mezeele... sincer, n-am stiut! Ce sa-i faci, omul cat traieste invata. Recunosc ca mai greseam uneori, mai treceam ba pe la un muzeu, ba pe la un teatru, mai rar pe la opera ca de, nu prea e timp si-i scump al naibii biletul. Dar de-acum gata! M-ati luminat! Nu mai calc in veci! Pai de unde sa stiu eu ca daca merg la Carmen (spanioloaica aia contrabandista) burdusesc buzunarele capitalisto-comunistilor astora de legionaro-fascisti ce sunt. I-am taiat de la portie. Imi leg bine caciula sub barbie, chiar daca asta ma va impiedica sa gandesc cu mai mult de un neuron, promit sa ma fac cetatean de bine sau de foarte bine (vad eu ce-o fi mai rentabil) si sa dau pe goarna tot ce iese din raza punctelor mele de vedere. Multumesc domnule Mircea pentru sfaturi si va rog sa luati in considerare ca e o mare onoare pentru mine sa pot comunica cu un spirit atat de adanc! Am incercat sa rotunjesc frazele pentru a nu se mai ascunde niscai contraziceri pe la colturi. Cer senil!