-----------------------------------
Abel Cavași
27 Iul 2006 15:13


-----------------------------------
Dragon! Îți mulțumesc pentru compliment: aș vrea eu să fiu atât de "purificat", încât să pot fi NUMAI mecanicist și NUMAI raționalist. Dar acesta rămâne numai un vis de-al meu. De exemplu, visez să pot reduce electromagnetismul la mecanică. Teorema lui Godel NU ESTE un contraargument la ideea spațiului infinit, ci dimpotrivă. Principiul nedeterminării (foarte rușinos pentru Fizică) nici atât. Eu sper să vă aduc pe voi într-o lume unde Fizica revine cu picioarele pe Pământ. Voi aveți de pierdut dacă nu veți veni!

Bakunin99! Dacă subiectele pe care le găsim (sau nu le găsim) pe Google sau wiki SUNT DISCUTABILE, atunci lumea vine aici și LE DISCUTĂ. Și mai cred că NU TOATE SUBIECTELE DISCUTABILE trebuie să apară doar la SF! Atunci care ar mai fi utilitatea unui forum? Care ar mai fi utilitatea dialogului? Tu despre ce ai vrea să se discute pe acest forum? Doar despre SF? Gândește-te la următoarea întrebare: de ce are atâta succes acest forum de astronomie? Și ce înțelegi tu prin Știință? Ceva încheiat, ceva care nu mai poate progresa?

Iacob! Am ajuns demult la concluzia că "spațiul te aruncă mereu spre interiorul său", tocmai de aceea cred că NU PUTEM IEȘI DIN SPAȚIU.