-----------------------------------
neox
31 Mai 2009 01:08


-----------------------------------
Dragos, mutumesc pt aprecieri! Inseamna enorm pt mine :mrgreen: 

Din ce am invatat prin alte forumuri inclusiv CN este ca trebuie sa fim doar un pic mai toleranti unii cu alti, sa aducem pe cat putem idei noi "sa gandim in afara cutiei :D " cum zice americanu' chiar daca cateodata apar idei traznite. Asta e lumea noastra, un teren de joaca daca vrei, nu o inchisoare cu constrangeri luate mot a mot dupa litera cartii. E vorba de multa creativitate la mijloc, bineineles fara a duce la alte extreme prostesti.

Cat despre aparatul construit, da, chestia cu superpolisarea e  un aspect. Am citit ceva timp in urma un articol francez, despre superpolizare, de fapt o polizare foarte atenta, care duce la minimalizarea asperitatilor din sticla, dupa slefuire, la minimum posibil care rezulta printr-o difuzie mai scazuta a luminii, deci un contrast sporit a imaginii. Un lucru foarte important la orice instrument optic. 

M-am hotarat sa postez pe CN in principal pt ca am vrut sa mai afle si altii de mai departe ca mai existam si noi, poate mai iesim din anonimat  8)  .  Daca nu ma insel parca Catalin Fus a mai postat pe acolo. Oricum am mai infiripat cateva legaturi cu cei de acolo si e si asta un imbold in plus. Sper din tot suflteul ca si forumul nostru de aici sa ajunga la fel ca CN sau altele, si sa le intreaca. Avem multe de oferit daca lasam la o parte orgoliile si alte prostii si nimicuri si ne deschidem mintea.

Ma rog...gata cu filozofeala  :lol: 
Salutari si cer senin!