-----------------------------------
iulian m
02 Iun 2009 10:42


-----------------------------------
incepind de aici s-ar putea sa imi "prind" "urechile"..

adica un string "vibreaza" numai un tip de particula la un moment dat ?...

am sa indic numai ce mi-a venit pe moment: spatiul-timp mentionat de Zet - de la Iasi - in notele sale de curs - fizica teoretica, deci lucrind direct cu spatiul fazelor/spatiu-timp cu 26 de dimensiuni, numar care se "deduce !-..ar parea sa elimine aceasta reprezentare. chiar daca un string este numai o particula la un moment dat, lucrul cu reprezentarea sa nu utilizeaza doar o dimensiune. 


daca nu va intoarceti la string, aveti asa: stringul este un ceva "nefizic" - sigur nu in 3D - si nici nu conteaza daca are dim <2. el "doar" produce particule(inf despre ele) si atit.

nu am uitat ca trebuie sa citesc lucrarea Dvs; dupa cum vedetima chinui  cu  terminarea postarilor: inca mai adaug/modific etc. am citit-o "rapid"; dupa cum vedeti nu sint inca restabilit; concentrarea mea nu e ok. 

(**)ar fi interesant daca puteti transforma stringul doar in sursa de inf. si sa evitati unidim.

-imi cer scuze pt formularile de "evaluator"; nefiind ok, nici nu gasesc cele mai bune exprimari...asa se explica si lucrul continuu la postarile proprii


-------------cred  ca am terminat cu redactarea descrierii dupa ce am scris rindurile de mai sus. mai am de scris ceva despre particule elementare;
insa pot sa citesc linistit topicul cu springuri . am sa postez in topicul de acolo.