-----------------------------------
Mircea Pteancu
26 Iun 2009 22:03

Mic dineu la  40 de ani de la expeditiile Apollo/IAY2009
-----------------------------------
Intre 13-16 August se desfasoara editia nr.74 a Conventiei ATM de la Stellafane,Springfield,Vermont.
Anul acesta se aniverseaza 400 de ani de la primele observatii prin telescop ale lui Galileo Galilei dar si 40 de ani de la expeditiile Apollo care au debarcat   echipaj uman pe suprafata Lunii in 1969.
Participantii la Conventia Stellafane pot participa Vineri, 14 August la o cina cu colectare de fonduri avandu-l ca invitat de onoare pe  astronautul Alan Bean,al patrulea om care a pus piciorul pe solul selenar.Numarul total de bilete puse in vanzare este de o suta,pretul unui bilet fiind de 150$,platiti in avans prin PayPal.Participantii vor asculta un scurt speach al invitatului de onoare,vor purta discutii informale cu el,vor servi cina impreuna si vor face poze cu invitatul.Tinuta este de ''golf/strada'',cravata nu este obligatorie. 
Cina se va desfasura la hanul ''Hartness House Inn'' in Sala Victoriana de Bal  ;Muzeul ''ATM Porter Hartness'' se va deschide pentru eveniment la ora 16,receptia va incepe la ora 17,invitatii se vor aseza la cina la ora 18.
Meniul va include  costite in zaft sau cordon bleu de pui,se va servi bautura la cerere,la desert se va servi la alegere strudel cu mere,spuma de ciocolata sau placinta cu branza,cu cafea sau ceai.

Ma intreb ,oare de ce mai stam pe ganduri :?: 

In orice caz,asa traieste lumea buna,nu se calca in picioare pentru bilete la vanghelioanele lui Almanahe Goaglu si nici nu se imbecilizeaza la ''zerotv'' sau ''antena lui felix securistu''.

http://stellafane.org/convention/2009/2009-bean.html


Norocosilor care vor participa ,le dorim distractie placuta.Eu am drept scuza faptul ca nu-mi semneaza sefu' biletul de voie (si nici ''sefa'',cred ca s-au vorbit)  :evil:  .Mircea