-----------------------------------
SDM
28 Iun 2009 21:16


-----------------------------------
Mircea Pteancu
,,...nu te gandesti la oglinda din poza ca la o oglinda de amator, cred eu..." (Mircea Pteancu) Categoric nu este o chestiune de amatori. Ca să poți ,,manipula" oglinda din imagine ai nevoie de o armată întreagă de profesioniști. Poate în viitor un om cu bani va fi ,,virusat" (un virus bun) de cineva dintre noi și poate va investi în astronomia de amatori din Romania. De ce doar fotbalul de performanță, automobilismul de performanță, etc, să fie la îndemână celor cu bani mulți. Orientați-vă spre a atrage în cercul nostru oamenii cu bani. Nu uitați că și ei sunt oameni, și ei pot deveni pasionați, pasiuni dirijate nu doar spre pescuit, ,,cross country", yahting, etc, ci și spre astronomia de amatori.

NU trimit pe nimeni ,,la canal"...! dar a ne da mereu teme de casă puțin mai grele de cât acum le-am putea rezolva acum, va fi pentru noi o treaptă mai sus. D-l prof. Drăgan sper că este la asentimentul meu, este o chestiune de pedagogie. 

Tavi Stănescu: nu știu dacă este principial să-ți cer să detaliezi  semnificația expresiei tale: ,,...ci mult mult mai puțin..." și din acest motiv nu-ți cer asta. Oricum așa ceva nu se poate discuta pe forum și nici nu cred că se poate anticipa valoarea totală finală. Dacă ,,omul" este din Tim, poate am să-l cunosc. Dar dacă ,,mult mai puțin" este în puterea a doi sau trei, asta ne poate da unora speranțe de a vedea și în culori.
Cu deosebit respect pentru cei ce citesc, scriu, sau se informează pe aici
SDM