-----------------------------------
valy
30 Iun 2009 11:56


-----------------------------------
Chiar cu cateva zile in urma am citit si eu articolul. Am ramas putin nostalgic fata de acele vremuri desi nu sunt deloc batran...sau sunt...nici nu stiu exact. Dintre toti producatorii auto parca bugatti se distinge, e aparte, prin filosofia, prin abordarea lor in ceea ce priveste automobilul. Intr-un fel ma bucura faptul ca inca exista masinile bugatti, si sunt inca aparte.
Din pacate nu am experienta cu cei de la Zeiss..desi as vrea sa am o asa scula. Daca la bugatti (inca) nu visez ( 8) ), totusi un APO e pe lista mea pentru mos craciun... :roll: 

Din pacate multi dintre tineri nu inteleg inca aceste aspecte.
Poate ca articolul lui Dragos sa le dea de gandit...
M-as bucura sa le dea de gandit..dar plecand de la conceptul de torent..nu cred. Lucrez si eu si sotia cu studenti de vreo 10 ani si de vreo 8 ani incoace parca interesul acestora scade in ceea ce priveste lucrul bine facut, parca refuza sa gandeasca cu capul lor, parca refuza sa gandeasca pur si simplu, parca sunt gadget addicted, forma si nu fondul conteaza. Si sunt studenti...cum or fi ceilalti. Sau poate sunt eu pesimist.


Comertul e comert si asta nu se face din pasiune ci din dorinta de a obtine profit. Ceea ce nu-i rau, mai ales cand concurenta e puternica: preturile scad, calitatea creste.
 :wink:
Asta in teorie. Ca in practica imi pare ca preturile cresc si calitatea scade.