-----------------------------------
doru stoian
07 Iul 2009 22:17

Salut !
-----------------------------------
Bine v-am gasit !

M-am inregistrat ca membru al acestui forum, deoarece imi doresc sa aflu de la voi - ca de la o sursa cat se poate de credibila - cat mai multe informatii (precum si sa le comentam impreuna cat mai detaliat) despre:

1) ce se intelege prin univers ? universul este considerat in exclusivitate, ca fiind unul si acelasi - identic, si nu doar sinonim - cu spatiul cosmic, cu spatiul real ? sau este considerat inclusiv un spatiul imaginar, adica: un univers holografic ?

2) ce este o gaura neagra ? este ea unul si acelasi lucru cu singularitatea?

Nu cred ca sunt o persoana suficient de importanta, astfel incat sa ma apuc sa va vorbesc prea mult despre mine.

Dar, pentru ca regulile bunei cuviinte mi-o impun, va voi face totusi un sumar autobiografic, spunandu-va ca:

- am 46 de ani;
- sunt absolvent al facultatii de contabilitate si informatica de gestiune din cadrul ASE Bucuresti;
- pregatirea si practica economica este pentru mine o a doua calificare, prima calificare dobandita fiind aceea de tehnician metrolog, profesie pe care am practicat-o timp de mai mult de 10 ani de la absolvirea liceului de metrologie;
- sunt pasionat de tot ceea ce se numeste ANTICIPATIE si PRE-VIZIUNE.
- in general sunt un tip prietenos, si sper sa ma integrez in mod placut - pentru toti cei prezenti - in universul vostru.