-----------------------------------
Mircea Pteancu
25 Iul 2009 20:33


-----------------------------------
D-le Gaina
Am sa va raspund corespunzator la intrebarea deplasata pe care ati pus-o si prin care de fapt doriti sa daunati memoriei lui Victor Nadolschi.
Sunteti un mare ''erou'' atacand amintirea unui mare astronom care nu se mai poate apara.
Eu am fost membru PCR, si inca din facultate,din anul III.Dintotdeauna am dorit sa fiu manager in industrie,in perioada comunista o asemenea pozitie ierarhica se numea ''director''.Acesta a fost si continua sa fie telul meu profesional.Fara angajare politica,in comunism era imposibila obtinerea unei asemenea pozitii,dar nu am avut nici cea mai mica retinere in aceasta privinta.Dimpotriva,sunt mandru,am declarat in alta parte ca sunt un dinozaur cu tot ce inseamna asta, nu ca unii  neputinciosi , de atunci si de acum, care numai se smiorcaie.Am vrut partea mea din prada si mi-am luat-o.
Pe de alta parte,precizez ca pentru aproape un an am avut ocazia sa cunosc mediul intelectual universitar,din care faceti parte.A afirma ca acela este un mediu liber,a poza intr-un spirit liber fiind un universitar, este o mare ipocrizie.M-am indepartat dezamagit de acel mediu,deoarece nu exista un mediu mai pupincurist ca acela.
In incheiere,va reamintesc stimate domn,ca nu mor caii cand vor cainii.Sau gainile :D .Mircea