-----------------------------------
Emil
02 Aug 2009 18:53


-----------------------------------
Salut,
hm comparatie film-CMOS... cred ca aici se poate discuta mult si bine (si daca nu ma inseala memoria chiar s-a discutat pe un topic).
1. Filmul se satureaza
2. Filmul necesita prelucrare in laborator (laboratorul deja se achizitioneaza :-) ?) ca nu cred ca laboratoarele normale stiu sa faca developare corecta pentru cadrele astro
3. Pentru hipersensibilizarea filmului trebuie instalatie in vid (parca asa tin minte) dar sa uitam partea asta
4. Focalizarea este un cosmar pe film (vezi ca nu sunt bune decat dupa ce le-ai "scos"). Exista accesorii pentru focalizare (alti bani alta distractie). Aceasta este o parere respectiv experienta proprie folosind un 350D deci digital si pana ajung la o focalizare corecta am deja facut vreo 10 imagini (avantajul digitalului)
Daca vrei neaparat film atunci nu pot spune decat OK da-i bataie, eu personal as prefera un 300D second-hand o sa iti aduca mult mai mult satisfactie.
Sper sa te ajute

Numai bine
Emil

P.S. Pentru DSO trebuie sa faci si stacking deci treci pozele de pe film pe digital (pierdere de informatie) camera digitala trecere directa (fara pierdere)