-----------------------------------
valy
28 Aug 2009 10:29


-----------------------------------

parerea mea este ca ii mult mai mult decat niste simple disparitii din cauze necunoscute... ii vorba totusi de Nave de marfa, vapoare, care toate dispar fara urma, fara nicio explicatie. De ce nu se intampla asta oriunde altundeva pe glob; Totu despre triunghi e un mare mister, nu is toate simple coincidente de zeci si sute de ani.
Faptul ca dispar fara nici o explicatie nu inseamna ca nu exista una ci doar ca nu o stim. Accidente fara explicatie se intampla zilnic oriunde, cu orice. A facut triunghiul pui?
Nu toate dispar, ci cateva. Nu dispar fara urma ci dispar...ca nu le mai cauta nimeni, zona fiind destul de intinsa. Numeste acum un accident intamplat in zona respectiva in ultimul timp!
Si mai sunt si alte zone care au aceste proprietati: dispar nave.
Nu cred ca se streseaza cineva pentru simplul fapt ca e o chestie normala. Statistic vorbind, raportat la volumul si traficul din zona, nu se intampla mai multe accidente decat in alte zone.
Cu toata tehnologia de acum, airbusul "disparut" acum ceva timp nu a mai fost gasit. Sa inteleg ca e un triunghi si in atlantic? Si culmea: stiau unde a cazut, (aproximativ), aveau senzori, aveau submarine de cautare...tot tacamul. Nu l-au gasit. Acum imagineaza-ti disparitiile de acum jde ani in urma..normal ca au disparut fara urma ca nu ai cum sa le iei urma.
Dar poti continua cercetarile, nu sunt impotriva...cu argumente. O fi ceva ciudat pana la urma, planetele, curentii, cristalele, alienii, ???, pdl-ul, sau o alianta psd+pnl+pc, jiji, etc.
Un documentar pe discoveri analiza chestiunile si o explicatie o reprezinta vremea de acolo: se schimba brusc, nori, bezna, confuzie...buf.
Parerea mea.