-----------------------------------
Mircea Pteancu
29 Aug 2009 18:54


-----------------------------------
S-o luam usurel ca suntem la SF.
Despre cristalele atlantilor a vorbit de multe ori si Edgar Cayce in timpul celor peste 11.000 de calatorii/regresii temporale.(Ca si despre bomba atomica si despre laser, pe care le-a descris in engleza sa arhaica de baptist conservator educat in secolul XIX).Pana acum s-au gasit peste 70 de dovezi scrise in registrele de stare civila si in cartile funciare,deci nu simple opinii verbale sau abureli semidocte de Internet,care confirma existenta reala,atestata documentar  a persoanelor,locurilor si a unora din intamplarile (a celor care au fost consemnate) descrise de Cayce.
Am toate motivele asadar sa acord cel putin o sansa oarecare de probabilitate cu privire la autenticitatea celor descrise de Edgar.Exista o probabilitate reala,oricat de mica dar mai mare ca zero ,ca Atlantida si cohorta de personaje si intamplari extraordinare descrise de el sa fi existat, asa cum le-a descris el.
Eu cred cu tarie,si acesta este doar un amanunt,ca acele cristale atlante au existat.Si ca ele,sau efectele secundare ale functionarii lor ca modificatori ai continuumului spatiu-timp ,ar putea produce efecte inexplicabile prin logica/cunostintele conformiste.Eu sunt convins ca un dispozitiv care pentru diferite scopuri (calatorie/comunicare/inginerie sociala) ar modifica ceea ce se numeste continuum spatiu-timp ,ei bine acel dispozitiv ar produce efecte secundare,in armonice si ecouri inimaginabile, tocmai datorita naturii realitatii asupra careia a operat.Intocmai ca un dispozitiv nuclear;odata creat si activat,va produce efecte la o scara spatiala si temporala foarte mare si doar cei care l-au creat si declansat pot ,intr-o anumita masura, sa contracareze efectele secundare.Ori atlantii au pierit ca rasa,aproape complet.Dar numai ''aproape''....Poate ca fenomenele precum cele din Triunghiul Bermudelor sau UFO sunt semne ca ei sunt tot mai aproape.Sau ca deja sunt printre noi.Ca sa-l citim tot pe Edgar (citat din memorie)-zilele si noptile de bombardament si bataliile fara precedent ale celui de Al Doilea Razboi Mondial sunt doar o imagine palida a ceea ce a fost Pamantul in vremea atlantilor.Enigmatic,tot Edgar spunea in alta parte ca toti conducatorii de natiuni din vremea WWII ,toti,fara nici o exceptie,nu au fost oameni.Au fost atlanti,stapanii Pamantului ,rasa de dinaintea oamenilor.Mircea