-----------------------------------
M.Gabriel
02 Sep 2009 09:34


-----------------------------------
Multumesc Dragos. Chiar vroiam sa imi achizitionez instrumentul in rate, dar dupa spusele cuiva, este posibil ca astromagazin sa nu mai ofere rate. Atunci ar trebui sa fac rost de un credit de nevoi  personal. Nu prea mi-as recomanda ca mai am rate la banca. In fine asta doar in cazul in care astromagazin nu ofera credite. Pacat mare ca totusi ca, observ ca, skywatcher.ro nu ar oferi in rate. M-am mai gandit, iar daca imi iau acel dobson fara pyrex atunci poate mai imi achizitionez si un 15x70 la 400 Ron. Le-am trimis mail celor de la astromagazin cu cerere de cateva informatii suplimentare care nu sunt atasate pe site; Una dintre ele, este marea curiozitate, daca nu cumpar direct de la ei din depozit, cat o fi un transport de la Tg. Mures prin posta la Petrosani cu o greutate de 26-27kg.
Foarte greu de decis. Daca am sa imi croiesc drum spre Tg. Mures sau alte orase principale unde exista sediu, as prefera sa fiu informat daca acele magazine ofera credite in rate, nu vreau sa ma trezesc ca am ajuns acolo si nu ofera. Ca daca nu apelez la credit de nevoi persoanle cum am spus.
Dobsonul incape in masina, avem dubita...
Ai dreptate, oricat ar fi de perfect dobsonu`l tot ar trebui sa aiba ''mici defecte'' pt a deveni un ATM-ist :) . Dar sper sa fie contrarul. Sper sa nu am probleme cu el. 
Acuma as dori niste recomandari daca se poate, cum as putea sa achizitionez un respectiv instrument. Cum ar fi de preferat, online sau direct de la ei. Daca e online, prin posta trimis, sau curier mi-ar lua mai mult decat un drum pana acolo? Mi-e chestia sa nu ajung acolo si apoi sa vad ca ori e inchis ori nu e deschis cu publicul sau alte chestii. Ziua adevarului se apropie :)
Multumesc, Gabriel !!