-----------------------------------
IACOB DUMITRU
10 Aug 2006 14:19


-----------------------------------
Teoria mea arata ca punctul nu are o solutie teoretica. 
In aceste conditii eu imi aleg drept repere omniprezentele stari fizice (volumice).

Asimetria spatiului fizic imi permite sa trag concluzia ca nu pot exista doua stari perfect identice (existenta identica a doua astfel de stari contrazice principiul asimetriei fizice).

Faptul ca doua stari fizice nu pot fi identice ma face sa inteleg ca spatiul imi ofera elementele unei scari naturale de valori (imi etaleaza unitati de masura gen stare fizica intr-o ordine coerenta).

Starea de aglomeratie maxima este o un reper garantat al acestui model de expunere al valorilor.

Faptul ca nu se poate atinge o valoare infinita sau o valoare zero in privinta densitatilor de materie ma ajuta sa observ ca, mai devreme sau mai tarziu, inedita scara de valori a universului se va opri la aceste limite.

Tot atat de adevarat este ca starea de continua transformare a universului imi ofera imaginea unui reper de minim si maxim aflat intr-o permanenta miscare.  

Sa imaginam pentru o clipa planul care imi oferea imaginea nemuririi asimetriei fizice.  In acest plan se poate remarca profilul unui nemarginit trecut si evident, a unui nemarginit viitor. 

In aceste conditii va las pe dumneavoastra sa calculati varsta Universului fizic.

Adevarul este ca, Universul este asa de batran incat, sistematic isi cam uita o parte din amintiri.