-----------------------------------
Oliver Dragan
21 Sep 2009 19:04


-----------------------------------
Tabla este la foaie de 1000X2000mm cu grosime de 0,6mm probabil. Se gaseste la orice depozit de materiale de constructii. E o tabla comuna, asa cum este si cea striata sau cea liss. 60 lei.

Cornierul este de la Praktiker. Se gaseste si la Bricostore. Bucati de 2m lungime, 20X2mm. Pe la depozite se gaseste si la bara mai lunga dar parca are alt aspect, parca zgarieturile sunt mai vizibile. Se calculeaza perimetrul si se afla de cat este nevoie. Cred ca vreo 20 lei.

Teul l-am luat dintr-un magazin gen Praktiker dar care se gaseste numai in Constanta, Brick. Bara de 2,7m lungime, 20X10X2mm. Se gasea la standul de accesorii pentru pardoseli, se foloseste la imbinarea dintre o portiune de pardoseala facuta din gresie si o portiune facuta din parchet (un exemplu). 22 lei. La Praktiker este mult mai scump.

Manerul, balamalele si inchizatoarele le iau de la o cutie de aluminiu cumparata din Praktiker. Era un set de 3, de diferite dimensiuni, in cea mai mare car pentru moment montura, in cea mijlocie accesoriile telescopului iar in cea mica, cea de sacrificiu, sa gasesc bijuteriile sotiei. Era cam 100 lei setul.

Buretele l-am luat de la www.proaudiostore.ro 2000X1000X50mm 110 lei.
Il lipesc pe tabla cu un silicon (Hercuseal) ce se foloseste in aplicatii diverse. Lipeste materiale de constructii, lemn, sticla.... Folosesc silicon deoarece pot sa aplic un strat gros care patrunde in porii buretelui si astfel    suprafata de burete care face contact cu adezivul este mai mare si are o rezistenta la rupere mai mare.

Cat ma ajunge toata cutia nu vreau sa aflu.  :)

P.S. Multumesc pentru aprecieri!