-----------------------------------
IACOB DUMITRU
11 Aug 2006 14:55


-----------------------------------
Domnule Dragon, intr-un fel aveti dreptate, dar ma tem ca articolele mele vor trebui mai intai citite si rascitite pana vor fi invatate.  Asta este cel mai mare defect al lor.

In alta ordine de idei, intre mine si Abel nu sunt diferente chiar asa de mari de opinie pe cat par la prima vedere.  

Eu sunt de acord cu ideea sa privind impulsul volumic (si sunt sigur ca a muncit mult la ea).  Chiar eu ma folosesc de aceasta idee atunci cand incerc sa explic compotamentul primar al sarcinii electrice (extrapolarile sunt intotdeauna bine venite).

Si din partea lui Abel am vazut o deschidere spre ideile mele, chiar daca nu a afirmat acest lucru in mod direct.

Amintitiva de cei trei ani in care teoria lui Einstein a fost marginalizata. 
Amintitiva de premiul de 5000 de dolari acordat pe vremuri celui ce ar fi reusit sa explice in 3000 de cuvinte teoria relativitatii. 

Acum ti-o explica toata lumea, desi nu o intelege multa lume cu adevarat. 

Credeti ca eu, prin modesta mea contributie, ma astept la mai mult?
 
Si eu am probleme de adaptabilitate cu aceste idei, chiar daca calculul hartiei le recomanda.  Sunt convins totusi ca, oameni ca Lucia (lipsiti de aportul prejudecatilor) imi vor explica intr-un viitor nu prea indepartat, cu mai multa naturalete, propriile-mi idei.